Російський телеканал показав фільм про Україну за участю Ющенка, Деркача, Шарія та Мороза

8.11.2021, 20:01
104696

Російський телеканал RT показав фільм про Україну. У зйомках взяли участь Віктор Ющенко, Валерій Пустовойтенко, Олександр Мороз, Ренат Кузьмін, Андрій Деркач, Віктор Суслов та Анатолій Шарій.

Читайте також: “Декілька годин до коми”: Ясько заявила про критичний стан Саакашвілі

Про це тому пише Детектор медіа.

Фільм “Україна – вічне сьогодення” до 30-річчя незалежності України створила компанія Global 3 Pictures, засновником якої є режисер та продюсер Ігор Лопатенок. Картина ж з’явилася в мережі 24 серпня.

У фільмі спікери спілкувалися з американкою Сімоною Манджанте Пападопулос – дружиною політичного консультанта в штабі Трампа Джорджа Пападопулоса. Його визнали винним у брехні ФБР зі зв’язків і контактів Трампа з представниками Російської Федерації.

При цьому російський телеканал позиціонує картину як “розповідь про три десятиліття незалежності України, яку розповіли американському режисерові колишні українські чиновники”.

Ренат Кузьмін розповідає про “величезну схожість України та нацистської Німеччини”, Шарій – про “відсутність незалежності України”, Деркач – про “контроль над Україною структурами Сороса” і т. ін.

Водночас в статтях, які супроводжував фільм в американських ЗМІ було зазначено, що “творці фільму розвінчали найбільш усталені міфи, які постійно використовувалися політичною елітою України для маніпулювання свідомістю виборців – в тому числі про необґрунтовані плани членства в НАТО та ЄС, а також про необхідність продажу землі та інших питань”.

Режисер і продюсер Ігор Лопатенок раніше зняв такі картини як “Бійня на Майдані”, “Україна у вогні” іа “Нерозказана історія України”. Крім того, він виступив продюсером проекту “Інтерв’ю з Путіним” в чотирьох частинах.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com