Росія бреше, щоб дискредитувати Україну перед її партнерами, – Кличко на зустрічі з мером Мадрида

29.06.2022, 12:31
122934

Віталій Кличко в рамках саміту НАТО провів зустріч з мером Мадрида Хосе Луїсом Мартінес-Алмейдою та розповів про злочини росії в Україні.

Читайте також: Британська армія мобілізується, щоб запобігти війні в Європі – очільник Генштабу

«Перша зустріч у Мадриді, куди я прибув на саміт НАТО, – з мером іспанської столиці Хосе Луїсом Мартінес-Алмейдою. Я розказав своєму колезі що насправді чинять російські варвари в Україні, як убивають мирних мешканців, знищують наші міста і селища. Показав відео зруйнованих будівель у столиці. Показав відео з Кременчуга, де в страшній пожежі після ракетного удару по торговому центру рятують мирних українців. Де збільшується кількість загиблих і поранених», – розповів Кличко.

Також йшлося про маніпуляції з боку росії.

«Ми обговорили гібридну війну, дезинформацію і маніпуляції, які чинить росія. Зокрема, й провокацію, коли кілька днів тому дзвонили від мого імені кільком мерам європейських столиць. В тому числі і меру Мадрида. Я підкреслив, що російський агресор веде сьогодні війну на всіх фронтах. І намагається дискредитувати Україну перед її партнерами та друзями», – наголосив Кличко.

Він також подякував меру Мадрида та представникам усіх політичних сил у міській раді Мадрида за те, що їх місто приймає біженців з України, та за гуманітарну допомогу Києву й іншим регіонам України. І підкреслив, що Україна цінує цю допомогу і не забуде про це.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com