Росія отримує боєприпаси ще з однієї країни-ізгоя

27.07.2023, 13:30
144174

Росія в умовах міжнародної ізоляції та дефіциту зброї внаслідок триваючої війни в Україні звертається за військовою підтримкою до таких же країн-ізгоїв.

Читайте також: Міненерго: реактор ЗАЕС може вибухнути будь-якої миті

Зокрема, як зазначає ресурс Ukraine Weapons Tracker, російські військові тепер використовують боєприпаси виробництва М’янми – нещодавно на озброєнні Росії з’явилися бірманські 120-мм артилерійські міни. При цьому раніше про постачання боєприпасів з М’янми в Росію не повідомлялося.

Дослідники показали фото боєприпасів з М'янми / twitter.com/UAWeapons

Зазначається, що міни були ідентифіковані за характерними ознаками зброї з М’янми – характерними хвостовими відмітинами, підривниками та метальними зарядами.

Міни були ідентифіковані за характерними хвостовими відмітинами / twitter.com/UAWeapons

При цьому дослідники відзначають, що велика частина маркування була навмисно видалена/зафарбована з метою максимально ускладнити ідентифікацію.

Варто відзначити, що після військового перевороту в 2021 році в М’янмі править хунта, яка опинилася в міжнародній ізоляції. Однак Росію це не зупиняє від військового співробітництва.

Росія просить військової підтримки – хто відгукнувся

Росія після вторгнення в Україну опинилася в міжнародній ізоляції і допомагають їй тільки ті країни, які також є ізгоями.

Зокрема, Росія зміцнює військові зв’язки з Іраном, який постачає їй безпілотники для атак на Україну, а також допомагає будувати завод з виробництва дронів.

Також делегація Міноборони Росії вирушила до Північної Кореї, де має намір просити військової підтримки.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com