Росія вимагає від УЄФА покарання для України за “Путін – х*йло!” під час матчу футзального Євро

6.02.2022, 15:03
110861

Російський футбольний союз (РФС) направив звернення до Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА), зажадавши відкрити дисциплінарне розслідування через поведінку уболівальників збірної України під час півфіналу Чемпіонату Європи з футзалу-2022 в Амстердамі.

Читайте також: Путін прикинувся, що спить на Олімпіаді, коли виходила українська команда

Про це повідомляє російське видання ТАСС.

Протягом матчу між Україною та Росією фанати “синьо-жовтих” шалено підтримували українську збірну. Неодноразово вони співали знаменитий хіт “Путін – х*йло!”, присвячений президенту РФ Володимиру Путіну. А також вигукували “Хто не скаче той москаль”.

У Росії таку поведінку українських вболівальників вважають “дискримінаційною” та вимагають від УЄФА провести розслідування та покарати українську національну асоціацію, яка є відповідальною за дії уболівальників.

“Під час матчу, що відбувся 4 лютого в Нідерландах, українські вболівальники на трибунах скандували на адресу російських футболістів образливі висловлювання, які мали політичний характер, розпалювали ненависть за національною ознакою і, серед іншого, містили заклики до вбивства російських громадян”, – йдеться у повідомленні РФС.

У півфіналі Євро-2022 українська збірна з футзалу зазнала поразки від команди Росії з рахунком 2:3.

Тепер підопічні Олександра Косенка позмагаються з Іспанією за “бронзу” континентальної першості. Матч за 3-те місце відбудеться сьогодні, 6 лютого, початок – о 15:30 за київським часом.

У фіналі турніру росіяни зіграють з португальцями. Старт зустрічі – 6 лютого, о 18:30 за київським часом.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com