Росія завезла на Донбас артилерію та почала підготовку снайперів – розвідка

1.06.2021, 19:06
97397

У травні російські окупанти завезли на Донбас нову велику партію озброєння, враховуючи артилерійське та стрілецьке, а також боєприпаси. Крім того, вони розпочали на тимчасово окупованих територіях чергову підготовку розвідувально-диверсійних груп, снайперських та саперних підрозділів.

Читайте також: В Україні на державному рівні вирішили вшановувати пам’ять дітей, які загинули на Донбасі

Про це стало відомо Головному управлінню розвідки, повідомила пресслужба Міністерства оборони України. Такими діями, наголосили захисники, Росія продовжує посилювати бойові можливості з’єднань і частин своїх 1-го та 2-го армійських корпусів в ОРДЛО.

Українські розвідники уточнили, що постачання зброї країна-агресор здійснює через неконтрольовані ділянки кордону. А підготовку нових найманців здійснюють її військові інструктори.

“Крім того, окупанти здійснювали мінування прилеглої до лінії зіткнення території мінами російського виробництва, які заборонені міжнародними конвенціями, зокрема зразками, у яких відсутня функція самоліквідації. Це створює додаткову небезпеку для цивільного населення”, – йдеться у зведенні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com