Росіяни готуються до знищення Кримського мосту: експерт вказав на ознаки

26.12.2023, 12:28
151884

Російські окупанти вже готуються до втрати Кримського мосту. Там вважають, що знищення незаконно збудованої переправи – це лише питання часу.

Читайте також: “Ми програємо, і це треба визнавати”: військовий розповів, чи справді Путін має шанс на перемогу

Про це він розповів в ефірі “Еспресо” військовий експерт Іван Киричевський. За його словами, росіяни планують збудувати альтернативний маршрут на випадок втрати мосту через Керченську протоку.

“Окупанти хочуть збудувати залізницю вздовж узбережжя Азовського моря так, щоб створити альтернативу Кримському мосту. Тут є дві складові – погана й хороша. Погана – окупанти готують альтернативний логістичний шлях. Хороша – росіяни розуміють, що рано чи пізно Кримський міст буде зруйнованим. Таким чином вони намагаються перестрахуватись й готуються до альтернативних шляхів постачання своїх окупаційних військ”, – пояснив експерт свою заяву.

Водночас не всі в Росії вважають, що ця затія буде успішною. За словами Киричевського, окупанти планують збудувати новий коридор паралельно до тієї залізниці, що вже є.

“Наші військові намагались взяти під контроль залізницю, яка йде з Мелітополя на Токмак й далі на Пологи. Росіяни ж хочуть збудувати паралельну цій залізницю. Проте, коли російські пропагандисти обґрунтовують цей проєкт, вони прям бідкаються про те, що наші ДРГ дуже активно працювали й працюють по залізничному шляху. Тому їхні логістичні шляхи залізницею завжди будуть під загрозою блокування”, – констатував Киричевський.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com