Росіяни вгатили ракетою по власному судну в Балтійському морі, є загиблі (відео)

22.03.2024, 11:32
156147

В Балтійському морі 19 березня затонув російський траулер “Капітан Лобанов”. У нього влучила ракета військово-морських сил РФ під час навчань.

Читайте також: Росіяни скидали гроші на дрони для ГУР, поки в РФ відбувалися “вибори Путіна” — розвідка

Про це повідомляє російський нібито “опозиційний” канал “Дождь” з посиланням на родича одного з членів екіпажу.

За його словами, внаслідок влучання ракети в рибальський траулер загинули три члени екіпажу, ще четверо зазнали поранень. Ракета була випущена під час навчань Балтійського флоту та впала просто до рубки капітана.

Але в РФ вирішили замовчати інцидент. Калінінградський чиновник Дмитро Лисков заявив, що через НП на судні кілька людей постраждало, але не сказав про загиблих. Пожежа, за його словами, виникла через “позаштатну ситуацію”. Про те, що в судно влучила ракета, він не сказав жодного слова.

“Коли забирали тих, хто вижив, усі чудово знали, що загинули троє людей. І всі чудово знали, що вдарила ракета. Але вони вирішили написати, що сталося “займання”. Цікаво, яке це займання, якщо капітанської рубки повністю немає, її просто знесло”, – заявив своєю чергою родич одного з членів екіпажу.

Співрозмовник видання також стверджує, що у шпиталі постраждалих допитали силовики ФСБ, які настійно “попросили” членів екіпажу “не поширюватися” про інцидент.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com