Росіяни вже оголосили винагороду за перший підбитий Leopard, Abrams і F-16

30.01.2023, 16:02
135016

Російська компанія “Форес”, що спеціалізується на обладнанні для нафтових свердловин, призначила грошову винагороду за знищені або захоплені в Україні танки Abrams і Leopard, які країни Заходу обіцяють передати Києву.

Читайте також: Ізраїль завдав удару по Ірану для стримування ядерних і військових амбіцій – WSJ

Про це інформує “Форес“, російський актор, який підтримує російського диктатора Путіна і війну проти України, Іван Охлобистін

Дослівно російська компанія: “Форес” виплатить винагороду військовослужбовцям за ураження важкої бронетехніки і літаків НАТО в зоні СВО (так росіяни називають війну проти України – ред.)”

Деталі: За перший знищений танк Abrams або Leopard обіцяють 5 млн рублів (понад 2,5 млн гривень – ред.), а за кожен наступний – 500 тисяч рублів.

Також повідомляється, що за знищені перші бойові літаки F-15 і F-16, якщо їх також буде поставлено в Україну, фінансова винагорода становитиме 15 млн рублів.

Також про винагороду за підбиті в Україні західні танки оголосив Охлобистін. За його словами, “деякі представники великого російського бізнесу” уповноважили його повідомити, що вони нібито “призначають премію у 10 мільйонів рублів за кожен підбитий “Абрамс”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com