Ротару в Росії потрапила у новий скандал: деталі

22.12.2019, 18:11
57423

Скандальна співачка Софія Ротару перемогла Аллу Пугачову. До такого висновку дійшли росЗМІ, заявивши, що цьогоріч Пугачова не виступатиме на ″Блакитному вогнику″, а її місце займе Ротару.

Читайте також:У Софії Ротару заявили, що вона повертається жити в Москву

За попередніми даними, Пугачова відмовилась від зйомки у програмі через конфлікт із гендиректором ″Першого каналу″ РФ Ернстом. Натомість її замінила Ротару. У Росії переконані, що таким чином скандальна українська співачка перемогла Пугачову.

Зазначимо, ″Блакитний вогник″ (рос. Голубой огонёк) — телевізійна музично-розважальна програма, що виходила в ефір на Першій програмі Центрального телебачення Держтелерадіо СРСР від 6 квітня 1962 до 1985 року, від 1997 дотепер — на телеканалі «Росія-1».

Показ ″Блакитного вогника″ в ефірі українського телеканалу Інтер в новорічну ніч 2015 призвів до скандалу, оскільки в ньому брали участь російські діячі культури, що підтримали анексію Криму та агресивну політику Росії щодо України, такі як Йосип Кобзон, Валерія, Олег Газманов і які перед цим потрапили до Чорного списку Міністерства культури України. В одному з епізодів вищеназвані співаки виконали іронічну пісню про санкції проти себе та окупацію України. Серед гостей у студії, які аплодували цій пісні, була українська співачка Ані Лорак.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com