Розпродаж в’язниць: Мін’юст готує наступний лот в Одесі (відео)

7.08.2020, 18:51
80727

Уряд планує продати колонію №51 в Одесі в якості наступного лота в програмі приватизації в’язниць. Про це повідомив міністр юстиції України Денис Малюська у Фейсбук.

Читайте також: Платні камери СІЗО: Малюська назвав ціну найдорожчого сертифіката

За словами чиновника, його запитували, що саме Мін’юст планує продати після об’єкту у Коцюбинському. Наразі ж є кілька лотів, які уряд виставляє на продаж. Серед них й Одеська колонія № 51, площа земельної ділянки якої становить 5,983 Га, а площа будівель – 14 482 м2. Відстань від в’язниці до центру Одеси становить 4 км, а відстань до моря – 3,5 км.

Малюська повідомив, що колонія постраждала у травні 2019 року під час бунту засуджених, які її підпалили. Внаслідок інциденту більшість будівель стали непридатними для використання. Кошти від продажу колонії мають направити в держбюджет та на нову в’язничну інфраструктуру.

вчора під час запуску «Великого розпродажу в‘язниць» запитували, що буде наступним лотом після об’єкту у Коцюбинському?відповідаємо: є одразу кілька майже готових лотів.ось один із них:колонія #51, розташована у місті Одеса, на Люстдорфській дорозі, 9площа земельної ділянки: 5,983 Гаплоща будівель: 14 482 м2відстань до центру: 4 кмвідстань до МОРЯ: 3,5 кмхочете таке?копіть гроші, дешево не буде)а дешево – сертифікати на платні камерикупувати тут:https://online.minjust.gov.ua/kvsn/

Gepostet von Denis Malyuska am Freitag, 7. August 2020

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com