“Ризики ми повинні бачити”: Путін визнав, що санкції допекли, і закликав готуватися до нафтового ембарго

9.07.2022, 10:00
123530

Президент Росії Володимир Путін несподівано визнав негативнй вплив західних санкцій на економіку його країни. Тож диктатор закликав компанії РФ вже готуватися до нафтового ембарго.

Читайте також: Замість Джонсона: стало відомо, хто першим оголосив про намір балотуватися на посаду лідера консерваторів

Путін наголосив, що треба почуватися впевнено, “але ризики ми повинні бачити”.

Про це повідомили офіційному сайті Кремля.

“Я бачу, деякі колеги вже так дещо поверхово починають ставитися до заходів, яких ми повинні вживати щодо усунення можливих загроз. Мовляв, наплювати на них, на ці санкції, пішли вони подалі, все вже в минулому, ми з усім впоралися і почуваємося впевнено. Так, ми і повинні почуватися впевнено, але ризики ми повинні бачити”, –заявив президент Росії.

Водночас він запевнив у зростанні виробництва нафти, сказавши, що від початку року рівень видобутку перевищив показник попереднього року на 3,5%. За словами Путіна, у зв’язку з цим РФ нарощуватиме інфраструктуру для експорту газу і нафти на Південь і Схід.

Очільник Кремля також зізнався, що видобуток газу в січні-травні скоротився на 2%. Диктатор при цьому запевнив, що ситуація в російському паливно-енергетичному комплексі залишається стабільною.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com