Замість Джонсона: стало відомо, хто першим оголосив про намір балотуватися на посаду лідера консерваторів

8.07.2022, 13:01
123491

Голова спеціального комітету із закордонних справ Палати громад Том Тугенгат першим із представників Консервативної партії заявив, що збирається висувати кандидатуру на посаду лідера партії та, відповідно, нового прем’єр-міністра Великої Британі.

Читайте також: У Москви закінчуються ресурси: Україна в ОБСЄ закликала посилити санкції проти Росії

Про це повідомляє “Інтерфакс” з посиалнням на британські ЗМІ.

“Я вже служив – спочатку в армії, а тепер у парламенті. Сподіваюся знову відповісти на виклики як прем’єр-міністр. Настав час почати з чистого аркуша. Настав час для оновлення”, – наводять британські ЗМІ слова політика.

Нагадаємо, 7 липня почільник уряду Британії Борис Джонсон заявив, що ухвалив рішення піти у відставку з посади прем’єр-міністра та лідера Консервативної партії. Він буде виконувати обов’язки, поки не призначать нового лідера партії. Водночас Джонсон запевнив, що після його відставки підтримка України з боку Британії не зменшиться.

Цьому передувала урядова криза, яка виникла на тлі скандалу з Крісом Пінчером, який відповідає за присутність у парламенті та голосування депутатів-консерваторів. Урядовці масово йдуть у відставку. За добу щонайменше 30 урядовців написали заяви про відставку.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com