Саакашвілі зробили переливання крові на 23-й день оголошеного голодування в тюрмі – лікар

23.10.2021, 19:33
103630

Екс-президенту Грузії, голові виконавчого комітету Національної ради реформ України Міхеілу Саакашвілі, який 23-й день голодує у грузинській в’язниці, зробили переливання крові.

Читайте також: У Авакова коронавірус, він у важкому стані – ЗМІ

Про це журналістам заявив особистий лікар політика Ніколоз Кіпшидзе, повідомляє “Новости-Грузия”.

“Коли я прийшов сюди, знав, що один з параметрів був досить поганим, тому зробив переливання… сьогодні криза вже пройдена. Стан кращий, ніж був”, — сказав він.

Затримання Саакашвілі 

Саакашвілі, який має громадянство України, заявляв, що полетить до Грузії 2 жовтня – в день місцевих виборів. За словами Саакашвілі, вирішується доля його країни, він не зможе спостерігати за цим осторонь.

1 жовтня в Грузії Саакашвілі затримали і помістили в пенітенціарну установу. Він заявив, що вважає себе політичним в’язнем і оголосив голодування.

У Грузії Саакашвілі був оголошений в розшук – він не був на батьківщині останні 8 років. Його заочно засудили до шести років ув’язнення, визнавши винним в організації нападу на колишнього грузинського депутата Валерія Гелашвілі. Також Саакашвілі є підозрюваним у інших кримінальних справах, серед яких – незаконний перетин кордону. Грузинська влада неодноразово заявляла, що Саакашвілі після повернення в країну буде затриманий.

Президент Володимир Зеленський запевнив, що всі профільні інститути працюватимуть над питанням повернення Саакашвілі в Україну.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com