“Садовий, перестань руйнувати місто”: у Львові пікетують міську раду (відео)

7.03.2019, 16:11
15249

У четвер, 7 березня, у Львові відбувся пікет, на якому містяни вимагали від мера Андрія Садового та його найближчого оточення припинити руйнувати та почати робити бодай щось.

Читайте також: Садовий звинуватив співробітника СБУ в обстрілі його будинку

Про це пише “Вголос”.

“Міська рада на чолі з Садовим перетворилася на магазин з продажу наших земель під забудову житловими будинками, бо це приносить користь інвесторам. Іншого сенсу, крім збагачення певних осіб, для них немає. Міська рада і головний архітектор міста Юліан Чаплінський готують містобудівні умови, і їх затверджують тільки з огляду на інтереси вузького кола забудовників”, – наголосила учасниця протесту.

Ольга, мешканка Малоголосківського району, розповіла, що її малі діти ненавидять свій квартал, адже там усе – у жахливому стані.

“Цей квартал в недалекому майбутньому стане депресивним. В нас немає, де посадити дерева, бо всі вільні ділянки забудовують, а невеличкі прибудинкові території пронизані інженерними мережами. Мої діти завжди питають, чому ми туди переїхали, адже ненавидять цей район, їм там некомфортно”, – сказала жінка.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com