Самопроголошеному меру Мелітополя Галині Данильченко повідомлено про підозру у держзраді

13.03.2022, 16:29
114398

Самопроголошеній в.о. міського голови Мелітополя, депутату міськради від “Опозиційного блоку” Галині Данильченко повідомлено про підозру у державній зраді.

Про це інформує Офіс генерального прокурора України.

“За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури повідомлено про підозру депутатці Мелітопольської міської ради за фактом державної зради (ч. 1 ст. 111 КК України)”, – йдеться в повідомленні.

За даними слідства, депутатка на шкоду державному суверенітетові, територіальній цілісності, недоторканності України та інформаційній безпеці, здійснила перехід на бік ворога в умовах воєнного стану.

“На виконання отриманого від Російської Федерації завдання представниця місцевої влади проголосила себе “виконуючою обов’язки Мелітопольського міського голови” та активно здійснювала дії щодо організації та упорядкування окупаційної влади на території Мелітополя та Мелітопольського району. Проголосивши про створення невизначеного законодавством України органу – “Комітету народних обранців”, підозрювана закликала громадян України до його підтримання та припинення спротиву жителів міста окупаційній владі”, – додали в Офісі генпрокурора.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com