Савченко вимагає аби її возили із СІЗО до ВР та виборців

15.05.2018, 12:55
2626

Народний депутат Надія Савченко, арештована за підозрою у підготовці терактів і поваленні державної влади, вимагає, щоб їй дали можливість брати участь у роботі Верховної Ради і спілкуватися з виборцями по всій Україні.

Про це вона заявила на засіданні Шевченківського суду, який розглядає продовження міри запобіжного заходу для Савченко.

“Забезпечте мені роботу. Є закон про Верховну Раду. Там є розпорядження дня народного депутата. Вивчіть його, прокурори. Влаштуйте мені доставку щоранку з СІЗО у ВР. Не можна конвою під купол – добре, стійте чекайте, поки я закінчу роботу. Влаштуйте мені доставку в комітети”, – сказала нардеп.

Вона також вимагає забезпечити їй спілкування з її виборцями.

“Є ще спілкування з виборцями. У мене немає днів для прийому і кабінету. Я їжджу по всій Україні і спілкуюся з виборцями. Будь ласка, конвой, надайте мені таку можливість. Возіть мене. Хочете на автозаку – хай буде так! Хочете в наручних – хай буде так. Довозьте мене до людей, я буду спілкуватися і вирішувати їхні звернення. А тоді відвозьте мене назад у СІЗО. Бо для чого вони мене обирали, щоб я 2 роки відсиділа у Росії і ще сиділа тут?”, – сказала Савченко.

Якщо такої можливості у СІЗО для нардепа немає, то Савченко просить випустити її з-під варти, щоб мала змогу виконувати свою роботу.

“Надайте мені можливість працювати у ВР у повному обсязі, якщо залишатиме під вартою. Або відпускайте – з браслетом чи як, але дайте можливість виконувати свою роботу”, – підсумувала Савченко.

Вона заявила, що не має наміру тиснути на свідків чи переховуватися від слідства.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com