СБУ перевіряє інформацію щодо неправдивості декларації Тимошенко

15.02.2019, 14:31
12132

Генеральний прокурор України Юрій Луценко видав доручення Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі  зробити перевірку доходів народної депутатки від “Батьківщини” і кандидата у президенти Юлії Тимошенко.

Читайте також: Зеленський і Тимошенко очолюють рейтинг президентських симпатій: Порошенко навіть не проходить у другий тур

У ГПУ повідомили, що 14 лютого на ім’я Юрія Луценка надійшла заява про незаконне збагачення та декларування недостовірної інформації кандидатки на пост президента Юлії Тимошенко.

13 лютого громадська організація “Центр протидії корупції” звернулася до Генеральної прокуратури України із вимогою розслідувати цю справу Тимошенко на основі даних про витрати на її лобістів у США. Про американських лобістів Тимошенко журналісти програми “Схеми: корупція в деталях” розповіли в розслідуванні “Лобісти в подарунок”.

Сама Юлія Тимошенко в коментарі заявляла, що не користувалась та не оплачувала послуги фірми Avenue Strategies – компанії, яка, згідно з надісланими до Міністерства юстиції США документами, мала займатися лобістською діяльністю на користь Тимошенко на території Америки.

Вона також стверджувала, що їй нічого невідомо про фірму Two Paths LLC (Делавер, США), яка підписала контракт на надання цих послуг в інтересах Тимошенко і зобов’язалася за них сплачувати 65 тисяч доларів щомісяця, повідомляє “Радіо Свобода“.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com