СБУ провела обшуки у Мураєва та його поплічників: знайшли зброю та рублі (фото)

30.11.2022, 21:03
131803

СБУ 30 листопада провела обшуки у скандального проросійського політика Євгенія Мураєва, його родичів та соратників. Там знайшли зброю, долари та російські рублі.

Читайте також: “Референдум” про “вихід” західних областей зі складу України: у Польщі відреагували на “документ”

Про це повідомляє СБУ.

Під час обшуків СБУ вилучила готівку, в тому числі в російських рублях, зброю, комп’ютерну техніку та мобільні телефони, а також інші матеріали. Обшуки відбувались у будинку Мураєва, його офісах, помешканнях родичів та соратників.

Раніше СБУ провела незалежну експертизу щодо висловлювань проросійського політика, який переховується від правосуддя. Йому інкримінують державну зраду.

“Їхні висновки свідчать про наявність у цього діях ознак злочину, передбаченого ч.1 ст.111 КК України (державна зрада). А саме – в контексті нанесення шкоди інформаційній безпеці України. Також, за матеріалами слідчих СБУ, в ефірах підконтрольного Мураєву телеканалу “НАШ” неодноразово поширювались наративи російської інформаційної пропаганди. Через це, а також через розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі на телеканал були накладені штрафні санкції”, – йдеться у повідомленні.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com