СБУ та ДБР обшукали митну службу

23.04.2020, 17:50
70429

У четвер, 23 квітня працівники Служби безпеки України та Державного бюро розслідувань провели обшуки в Державній митній службі.

Читайте також: Україська митниця щодня приносить бюджету 1 млрд грн – Нефьодов

Про це повідомляється на сторінці Нової митниці у Facebook.

“Сьогодні в Держмитслужбі відбулися обшуки – представники СБУ та ДБР зацікавилися гербом митниці. В грудні 2019 року Держмитслужба провела закупівлю послуг із розробки символіки та концепції нової форми для митниці вартістю майже 30 тисяч гривень. ТОВ “Геральдична палата “Олекса Руденко і Компаньйони” розробило нову концепцію емблеми, прапору, форми та інших елементів геральдики для Державної митної служби України”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 25 лютого проєкт нових геральдичних знаків був надісланий до Міністерства фінансів на погодження, після чого його має затвердити Комісія з геральдики та президент України своїм указом.

За даними митної служби, в них наявні усі документи, які підтверджують виконання робіт підрядником у повному обсязі.

“На сьогодні правоохоронці вилучили копії документів щодо виконання наведених послуг. Надамо повне сприяння правоохоронним органам щодо їхнього розслідування цієї суспільно важливої справи, і продовжуємо працювати”, – додали у митниці, наголосивши, що вважають підстави для обшуків надуманою політично вмотивованою справою.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com