“Путінська Росія, гори в пеклі”: Сенцов заявив, що затриманий у Криму активіст Приходько поповнив списки політв’язнів Кремля

10.10.2019, 18:52
46393

Колишній бранець Кремля Олег Сенцов переконаний, що затриманий у Криму проукраїнський активіст Олег Приходько, якого звинувачують в нібито підготовці вибуху будівлі так званої “адміністрації” міста Саки, поповнив списки українських політв’язнів.

Читайте також: В анексованому Криму окупанти викрали українця Олега Приходька

Про це український режисер написав у своєму Facebook.

“Звинувачення до болю знайомі: підготовка до підриву “адміністрації” міста Саки, із метою чинення тиску на органи влади РФ для виходу Криму з її складу. Таке ось абсурдне формулювання дозволяє кваліфікувати цю, без сумніву сфальсифіковану справу, як тероризм”, – йдеться в повідомленні.

За словами Сенцова, затримання Приходька свідчить про те, що президент РФ Володимир Путін в будь-який момент може взяти в полон яку завгодно кількість українських громадян в Криму.

“Відбувається те, про що багато хто говорив – Путін в будь-який момент може набрати собі скільки завгодно нових заручників з наших людей в Криму. Сьогодні у нас стало на одного політичного в’язня більше. Путінська Росія, гори в пеклі!”, – наголосив Сенцов.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com