Сергій Притула похвалився своїм авто вартістю понад мільйон гривень

23.09.2021, 17:30
101605

Сергій Притула має в своєму автопарку вже дві машини. Першу – Range Rover, він придбав у 2012 році

Через габарити і неповороткість шоумен дав йому прізвисько “Ведмедик”. А недавно у нього з’явився Mercedes-Benz GL 400, якого він назвав “Муркуциком”.

Судячи з усього, український шоумен відправив свою сім’ю на відпочинок до Туреччини, оскільки поки він перебував у поїздці по Україні, його дружина активно ділилася фотографіями дітей з подорожі.

Читайте також: Кабмін пропонує встановити плату за користування державними дорогами: кому доведеться платити

В особистому акаунті в Інстаграм Сергій Притула опублікував знімок, на якому зображений поруч зі своїм розкішним авто – Mercedes-Benz GL 400 вартістю понад мільйон гривень.

“За останні три дні ми з моїм “меркуциком” катнули по маршруту Львів – Івано-Франківськ – Коломия – Чернівці – Кам’янець-Подільський – Хмельницький – Тернопіль – Рівне – Луцьк. Спасибі всім, з ким зустрічався, за ваш час і увагу! Радий , що знаходимо спільні знаменники і рухаємося в одному напрямку! Традиційна кава на виїзді з Рівного, ще 320 км і буду вдома!” – зазначив у публікації Сергій Притула.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Сергій Притула (@siriy_ua)

Шоумен одягнений в темно-сині джинси, кросівки, тільняшку і шкіряну куртку. Раніше в інтерв’ю шоумен розповів, що йому було незвично керувати новою машиною після масивного Range Rover.

“У мене зараз Mercedes-Benz GL 400. І у нього, на відміну від попереднього авто, бічні дзеркала не такі масивні. Вони досить компактні. Після “Ренджа” виглядали, як обрублені. Пам’ятаю, вперше сів за кермо нової машини, глянув на бічні, і подумав, що вони якісь куці. Так що нове прізвисько народилося саме собою. Тепер нашу сім’ю возить “Меркуцик”, – розповів ведучий.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com