“Шахтар” вийшов на благодійний матч у футболках із назвами міст-героїв України замість прізвищ

10.04.2022, 10:30
117122

Гравці донецького “Шахтаря” провели благодійний поєдинок проти грецького “Олімпіакоса” у спеціальних футболках, щоб підтримати українців та інформувати світову спільноту про війну, яку Росія розпочала проти України.

Читайте також: “Європа довела, що вміє сумніватися, чи потрібна Україні зброя” – Подоляк

Підопічні Роберто Де Дзербі вийшли на поле стадіону “Георгіос Караїскакіс” у футболках із назвами 10 міст-героїв, які чинили жорсткий опір російським окупантам.

На спинах у гравців замість їхніх прізвищ розташовані назви міст, які під час відсічі збройної агресії РФ отримали почесну відзнаку “Місто-герой України”: Маріуполь, Ірпінь, Буча, Гостомель, Харків, Волноваха, Чернігів, Херсон, Охтирка та Миколаїв.

Матч “Олімпіакос” – “Шахтар” розпочався о 20:00 за київським часом.

Усі кошти від реалізації квитків на цей матч та реклами буде передано захисникам України, волонтерським організаціям, медикам, а також спрямовано на допомогу українським дітям, які постраждали від війни.

Додамо, що в рамках благодійного євротурне підопічні Роберто Де Дзербі проведуть ще кілька матчів – проти польської “Лехії” (14 квітня), турецького “Фенербахче” (19 квітня) та хорватського “Хайдука” (1 травня).

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com