Шалений ажіотаж: видавництво, яке видало заборонену книгу про Василя Стуса, додрукує новий наклад

19.10.2020, 20:17
86984

Видавництво Vivat, що видало книгу Вахтанга Кіпіані “Справа Василя Стуса”, прийняло рішення додрукувати новий тираж поки рішення суду не вступило в сило. Відповідну заяву видавництво опублікувало на офіційній сторінці у Facebook.

Читайте також: Суд заборонив книгу про Стуса зі згадуванням Медведчука

“Книгу “Справа Василя Стуса” Вахтанга Кіпіані розкупили за лічені хвилини і у видавництві, і в решти дистриб’юторів. Ми прийняли рішення додрукувати новий наклад, поки рішення суду не вступило в силу і ми маємо на це право. Передзамовлення на книгу можна зробити тільки в інтернет-магазині Vivat та особисто у автора Вахтанга Кіпіані.  Новий наклад орієнтовно чекаємо 2 листопада. Роздрібна ціна на книгу лишається 260 грн., як і було раніше. Ми не хочемо спекулювань на гарячій темі, і закликаємо не робити цього й інших книжкових дистриб’юторів”, – йдеться у дописі

Нагадаємо, що Дарницький районний суд Києва заборонив розповсюджувати тираж книги Вахтанга Кіпіані “Справа Василя Стуса” в “такому вигляді”, тобто зі згадками Віктора Медведчука. Суд визнав, що деякі фрази у книзі “принижують його честь та гідність”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com