Шестеро загиблих: з’явилися подробиці моторошної ДТП на Одещині (відео)

18.07.2020, 15:23
78757

У суботу зранку, 28 липня, біля села Саф’яни Ізмаїльського району Одеської області сталася смертельна ДТП, у результаті якої загинули шестеро осіб, ще троє постраждали. Усі учасники моторошної аварії встановлені. Про це повідомляє пресслужба поліції області.

Читайте також: Cтрибнув прямо під задні колеса: у Житомирі загинув 5−річний хлопчик (відео)

Як зазначається, зіткнення відбулося між автомобілями “ВАЗ” та “Mitsubishi Outlander”. У першому авто їхали четверо 23−річних чоловіків (колишніх однокласників), які є жителями Ренійського району. Зазначається, що хлопці поверталися з відпочинку. У результаті зіткнення усі вони загинули.

Крім цього, у зустрічному напрямку, до с. Приморське Кілійського району, на автомобілі “Mitsubishi Outlander” їхали п’ятеро членів родини з Ізмаїла. Зокрема, 63−річний водій та його 60−річна дружина, яка сиділа на передньому сидінні, загинули на місці, ще трьох забрали до лікарні з травмами.

За попередньою інформацією, зіткнення транспортних засобів сталося, коли автомобіль “ВАЗ” виїхав на зустрічну смугу.

У результаті було розпочато досудове розслідування за частиною 3 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. В рамках провадження призначено низку експертиз.

Повідомляється, у зв’язку з ДТП рух автомобільного транспорту на вказаній ділянці дороги ускладнений і контролюється працівниками поліції. Водіям порекомендували по можливості обирати альтернативний маршрут пересування.

Нагадаємо, 18 липня у суботу зранку смертельна аварія трапилася  біля села Саф’яни Ізмаїльського району в Одеській області . У результаті загинули 6 осіб, їхні тіла рятувальники деблокували з понівечених авто. Крім цього, ще троє осіб пострадали, серед них – дитина.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com