Шевченка звільнять із “Дженоа” з божевільною компенсацією – ЗМІ

13.01.2022, 16:32
109140

Українець Андрій Шевченко найближчими днями буде відправлений у відставку з посади головного тренера італійської “Дженоа”. Негативні результати виступу аутсайдера Серії А під керівництвом колишнього тренера збірної України схиляють клуб до зміни наставника.

Читайте також: У Зеленського заявили, що ціни на продукти в Україні зростуть ще на 10-20%

Італійське видання TuttoMercatoWeb пише, що навіть успішна гра “Дженоа” у матчі 1/8 фіналу Кубку Італії проти “Мілана”, який пройде у четвер, 13 січня, навряд чи змінить бажання босів клубу. До того ж виступи генуезців не схиляють до оптимізму в зустрічі з колишнім клубом Шеви.

Зазначають, що у разі відставки тренерського штабу “Дженоа” заплатить компенсацію у 20 мільйонів євро! При тому, що до роботи Шевченко та його помічники стали трохи більше двох місяців тому – 7 листопада.

Також 13 січня представники “Дженоа” проведуть переговори із французьким тренером Руді Гарсією, який вважається головним претендентом на заміну українцеві.

Француз раніше працював у “Ліоні”, “Марселі”, “Ліллі” та італійській “Ромі”. Доходив до фіналу Ліги Європи-2018 з “Марселем”, а з “Ліллем” вигравав чемпіонат та Кубок Франції у 2011-му.

Також на місце Шевченка у “Дженоа” претендують ще чотири тренери. Поки що ж колектив плететься у хвості турнірної таблиці Серії А.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com