Що не можна дарувати на Новий 2024 рік : Зеленому Дерев’яному Дракону це не сподобається

21.11.2023, 22:07
150165

Наступний рік —  рік Зеленого Дерев’яного Дракона, на думку астрологів повинен бути легшим, ніж попередні роки, попри загрозливий вигляд цієї міфічної істоти.

Читайте також: Уряд Фіцо “нехтує” Україною, але мріє використати її відбудову, – ЗМІ

Новорічні свята — цей час, коли ми чекаємо на дива та даруємо подарунки близьким.  Щоб задобрити Дракона, не відштовхнути удачу важливо знати, що краще не дарувати близьким в цей рік

Що не можна дарувати на Новий 2024 рік

Дракони —  непрості міфічні істоти, яких на відміну від знаків китайського астрологічного календаря не існує в реальній природі люблять скарби, розкіш та багатство. Тому постарайтеся не дарувати речі, зроблені своїми рукми  — handmade подарунки. Це може розсердити символ року.

Відмовтесь від таких банальних подарунків як предмети гігієни — шампуні, мило, а також від подарунків з різким запахом, наприклад, від духів. Міфічній істоті це точно не сподобається.

Не даруйте  подарунки, які мають будь-яке відношення до вогню, навіть зображення його. Вогняна стихія належить тільки Драконові, і він не потерпить, якщо хтось буде на неї зазіхати.

В Китаї вважають, що в рік Дракона не можна дарувати будь-який годинник  — наручний, настінний, настільний. Вважається, що такий подарунок може наблизити смерть в рік Дракона.

Вважається, що символу року подобаються яскраві кольори, тому постарайтеся не дарувати подарунки в темних відтінках, особливо це стосується чорного кольору.

Найкращими подарунками в рік Зеленого дракона вважаються подарнуки з дерева — це не лише меблі, але і прикраси, наприклад. Сподобаються Зеленому Дракону також різноманітні предмети розкоші. Але якщо їх не має, позитивно Дракон сприйме  такі подарунки як кімнатні рослини, посуд, книги, предмети для кухні, особливо, якщо вони зеленого кольору.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com