“Щоб не довелося лізти на дах, Порошенко зробить все”, – Лукашенко про вибори в Україні

8.04.2019, 17:34
20001

Президент Білорусі Олександр Лукашенко поділився своїми роздумами на тему, хто ж виграє вибори, і дав українцям пораду. Про це  повідомляє урядовий портал ″БелТА″.

Читайте також: Лукашенко звільнив губернатора через погані умови утримання корів

За словами Лукашенка,  він не займатиметься аналітикою і не буде порівнювати двох кандидатів, оскільки одного знає добре, а іншого бачив тільки в кіно.

″Але я вам скажу від життя: у нас з Порошенком був колись спільний друг – це Михайло Саакашвілі. Коли Саакашвілі проводив вибори, будучи президентом Грузії, Конституцію поміняв, ще щось – почали з народом жартувати. Це призвело до того, що йому довелося покинути Грузію і ховатися в інших країнах ″, – сказав Лукашенко.

″Щоб Порошенку не довелося залазити на дах і з даху закликати український народ захистити його, він зробить все для того, щоб українці його підтримали. Він повинен зробити все для того, щоб народ підтримав його″, – наголосив він.

Білоруський президент порадив українцям, які не можуть визначитися за кого голосувати, не голосувати взагалі.

″Нехай мене пробачать українці, але хочу їм сказати: якщо нема за кого голосувати, то і голосувати не треба. Навіщо голосувати за людину, в якому ти не впевнений, адже українці такий важкий політичний шлях пройшли за останні роки. Вони вже наїлися незрозумілих обіцянок. Вони вже багато разів ризикуючи, вірили політикам і їх підтримували. І весь час виходило навпаки. Останні роки досвід українського народу – свідчення того, що не можна ризикувати. Якщо не виходить, якщо нема за кого голосувати – значить, повторні вибори″, – сказав він.

Лукашенко підкреслив, що, на його думку, це краще, ніж в ″черговий раз ризикнути, проголосувати, а потім гірко каятися десять або більше років″.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com