Щоб уберегти від “жорстокого світу”: мати 30 років утримувала доньку у полоні (відео)

28.02.2019, 10:13
14175

У Тернополі мати протримала 30 років дочку Віолетту Марчукову в полоні у власному будинку, щоб уберегти від “жорстокого світу”. Звільнитися їй вдалося тільки після смерті матері.

Читайте також: Подружжя з США, яке роками тримало в полоні 13 дітей, визнало свою провину

Зараз 52-річна Віолета живе в обласному геріатричному пансіонаті в Петриках, повідомляє телеканал “Тернопіль 1”.

Коли її привезли в пансіонат, вона була зовсім немічна. “Коли Віолетта до нас надійшла, вона важила 23 кг і була значна гіпотрофія м’язів. Вона навіть не могла ложку тримати”, – розповіла лікар-терапевт Наталія Коваль.

В установі її виходили і поставили на ноги, провели курс масажів, процедур, щоденний догляд дав свої результати.

“В осінньо-зимовий період у неї загострення бронхітів, за призначенням вона відвідує фізкабінет, приймає інгаляції”, – зазначила медсестра фізіотерапевнічного кабінету геріатричного пансіонату Любов Кравчук.

У сюжеті також розповідається, що врятували Віолетту сусіди. Вони помітили, що її мати кілька днів не виходить на вулицю і подзвонили в поліцію. Правоохоронці знайшли Зою мертвої на кухні.

“Мама лежала на кухні, на стільцях, а вона лежала в кімнаті за дверима, мокра, голодна”, – згадує сусідка Віолетти Тамара Сорочинський.

Сусіди й не знали, що Віолетта живе разом з мамою. Зараз про матір вона говорить неохоче. Каже, що вона загинула в автокатастрофі, а жінку з якою прожив усе своє життя, називає родичкою. У свою квартиру жінка повертатися не хоче.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com