Шмигаль заявив, що може зупинити другу хвилю коронавірусу в Україні

30.09.2020, 16:51
85473

Місцева влада, МОЗ та Держпродспоживслужба у зв’язку зі зростанням захворюваності на COVID-19 повинні активніше стежити за дотриманням карантинних обмежень, адже лише суворий контроль допоможе зупинити другу хвилю коронавірусу в Україні.

Читайте також: “Друзі, біда”: на Хмельниччині лікар розповів, що в одній з лікарень немає кисневої станції та залишився тільки один апарат ШВЛ для хворих на коронавірус

Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль 30 вересня під час засідання уряду.

Шмигаль, передусім, закликав громадян свідомо ставитися до карантину і дотримуватися вимог, а місцева влада має стежити за цим.

“У нас в Україні, на жаль, черговий антирекорд за кількістю хворих на коронавірус, понад 4 тисячі людей. Загалом в Україні вже понад 50% заповнених місць. Ми спеціально залучили місцеву владу до всіх заходів, пов’язаних з контролем за дотриманням карантинних обмежень. Тільки такий контроль допоможе зупинити другу хвилю коронавірусу. Очікую від Держпродспоживслужби, Міністерства охорони здоров’я, місцевої влади, більш активної роботи, роботи з людьми, роз’яснювальної, комунікаційної”, – наголосив голова уряду.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com