Скасували концерт скандального російського репера Басти в Одесі

2.02.2022, 11:33
110501

Активісти скасували концерт скандального російського репера Басти в Одесі.

Читайте також: Українці почали молитися за “дніпровського стрільця”: хто і чому захищає вбивцю п’ятьох людей

Так, артист мав виступити 14 лютого в ресторані “Облака”. Інформація про це з’явилася в Мережі 20 січня. Активіст Дем’ян Ганул одразу ж звернувся до власника закладу із проханням скасувати концерт, що і сталося в результаті. Про це блогер написав у своєму Facebook, пише ТСН.

“Я одразу написав допис, у якому попросив скасувати концерт, адже Вакуленко відвідував тимчасово окупований Крим та виступав на концерті “воссоединения” в Москві. Я особисто зустрівся з одеським ресторатором Андрієм Зарічанським. Дізнавшись, що Вакуленко має антиукраїнську позицію, Андрій ухвалив вірне рішення скасувати концерт. Чудово, що в Одесі є бізнесмени, які чують суспільство та мають чітку патріотичну позицію. Друзі, ми спільно з вами не пустили путінського Басту до Одеси”, – написав він.

Зауважимо, Василь Вакуленко (Баста) потрапив до “чорного списку” Мінкульту в січні 2018 року. Але згодом артисту-українофобу був дозволений в’їзд до України.

У травні російський артист приїздив до Києва. Тоді ж охорона Басти накинулася в ресторані на українця через фразу про Крим. Один з відвідувачів закладу вирішив нагадати російському реперу, який виступав в окупованому Криму, що Крим — це Україна, після чого охорона закрила двері приміщення і не впустила українця всередину.

25 червня репер, попри пікет українців, все ж виступив у Києві. Активісти вимагали від нього пояснень, чому він підтримує російську агресію, проте хоче виступати та заробляти гроші в Україні.

Останні концерти знаменитості в Україні відбулися у грудні 2021-го. Виконавець виступив у Харкові та в Києві. Ці заходи також не оминули увагою активісти.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com