Слідом за “російським кораблем”: Росію та Білорусь викинули з міжнародного фігурного катання

1.03.2022, 17:21
112988

Міжнародний союз ковзанярів (ISU) відсторонив спортсменів з Росії та Білорусі від змагань під своєю егідою через військове вторгнення на територію України.

Читайте також: Офіційно: Росію відсторонили від подальшої участі у “Євробаченні”

До переліку видів спорту, з яких виключили РФ та Білорусь, увійшли фігурне катання, шорт-трек та біг на ковзанах.

“Рада ISU знову заявляє про свою солідарність із усіма, кого торкнувся конфлікт в Україні, і наші думки звернені до всього українського народу та країни… Рада оцінить можливості оперативної гуманітарної допомоги українським членам ISU.

Дотримуючись рекомендацій МОК, з метою захисту чесності змагань з фігурного катання та безпеки всіх учасників міжнародних турнірів рада ISU погодилася тим, що до подальшого повідомлення жодні фігуристи з Росії та Білорусі не можуть бути запрошені або допущені до участі у міжнародних змаганнях з фігурного катання, включаючи чемпіонати ISU”, – зазначається у заяві.

Також, Міжнародна федерація волейболу (FIVB) ухвалила рішення відсторонити Росію та Білорусь від міжнародних змагань через військове вторгнення на територію України.

Заборона брати участь у змаганнях під егідою організації стосується як клубів, так і національних збірних. Зокрема, російським і білоруським волейболістам не дозволять виступати також у пляжному волейболі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com