Ресторан “Велюр” готовий сплатити штраф, якщо він порушив закон – Тищенко

3.05.2020, 20:51
71331

Народний депутат України з фракції “Слуга народу” Микола Тищенко запевняє, що “Велюр” готовий сплатити штраф, якщо ресторан дійсно порушив закон.

Читайте також: “Багато хто розуміє, що він – людина конфліктна і створює для багатьох навколо дискомфорт”: Гончарук про Саакашвілі

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook в неділю.

“Хочу офіційно заявити, “Велюр” готовий сплатити штраф, якщо ресторан дійсно порушив закон. Якщо порушення були зафіксовані, директор ресторану сплатить штраф цієї ж секунди! І я особисто проконтролюю. Зі свого боку, я – Микола Тищенко, як громадянин України, своїми руками буду готувати обіди для київських лікарів до закінчення карантину”, – написав Тищенко й розмістив фото, на якому він готує їжу.

Як повідомляв УНІАН, у випуску програми “Наші гроші з Денисом Бігусом” від 27 квітня говорилося, що столичний ресторан “Велюр”, який пов’язують з народним депутатом від “Слуги народу” Тищенко, приймає VIP-гостей під час карантину. Також під час карантину, говорилося в розслідуванні, ресторан відвідував й сам Тищенко.

У відповідь депутат написав у своєму Instagram: “Журналісти “Бігус.інфо” нібито зловили мене “на гарячому” біля ресторану “Велюр” й побічно зробили висновок, що мені карантинні закони не писані. певна річ, що це не так”.

“Так, дійсно в ресторані “Велюр” іноді проходять особисті зустрічі. По складах читайте – “особисті зустрічі”. Поодинокі зустрічі. Це своєрідний такий штаб. Але ресторан не працює для відвідувачів. Немає жодних порушень й близько”, – підкреслив він.

Тищенко запевнив, що суворо дотримується карантинних заходів, і впевнений, що “лише розрив соціальної дистанції й тимчасове обмеження громадської активності дозволить нам стримати поширення інфекції”. А у “Велюрі” він зустрічається зі своїми помічниками.”З невеликою кількістю людей, які так чи інакше готують велику програму… перетворення міста Києва. Тому що я категорично втомився жити в неохайному й дедалі більш незатишному місті. Я хочу іншої якості життя”, – запевнив він.

Читайте також: Нацбанк: українська економіка зазнає найбільшого потрясіння у другому кварталі цього року

Він додав, що йому зараз “неймовірно соромно” від того, що його “рідкісні, поодинокі гості змушені виходити з ресторану… голодними”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com