Смерть співробітниці посольства США: в поліції розповіли про нові подробиці

1.10.2020, 08:22
85500

Співробітниця американського посольства, тіло якої сьогодні було знайдено в Києві, була громадянкою Сполучених Штатів. Про це повідомив глава прес-служби МВС Артем Шевченко в Facebook.

Читайте також: Депутат Андрій Деркач заявив, що НАБУ працює на посольство США

За його словами, на загиблій був спортивний костюм, а у вухах – навушники.

“Неповнолітній свідок показує на манекені слідчо-оперативній групі поліції Києва, у якому саме місці він знайшов тіло співробітниці посольства США в Україні громадянки США”, – повідомив Шевченко.

Він також додав, що столичні правоохоронці працюють над встановленням причин смерті жінки

Тим часом в повідомленні в Twitter він не виключив убивства.

“У смерті співробітниці посольства США в Україні час покаже, що сталося. Може бути злочином. Поліція Києва має оперативну інформацію про одного підозрюваного і розшукує його. Але може бути і випадковість. Тіло було знайдено на залізниці в навушниках під час пробіжки підтюпцем. Нацполіція Україна розслідує”, – написав він.

Тим часом начальник поліції Києва Андрій Крищенко в ефірі одного з телеканалів повідомив, що поліція відкрила справу за фактом смерті співробітниці посольства США. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство.

Нагадаємо, непритомну жінку госпіталізували до лікарні де вона згодом померла. У неї при собі виявили посвідчення співробітниці посольства США

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com