Смертельна ДТП біля Луцька: легковик в’їхав у бус (фото)

7.09.2020, 12:09
83442

ДТП сталася ввечері 6 вересня у селі Струмівка. У мікроавтобусі було семеро пасажирів.

Читайте також: Для українців готують штраф за скрутку пробігу авто: деталі

Про це повідомляє повідомляє ІА “Конкурент” із місця події.

За інформацією видання, аварія сталася близько 21:10 за участі буса “Мерседес Віто” й легкової автівки “Мерседес”. “Мерседес” в’їхав у бус, в якому було семеро пасажирів. Люди їхали з похорон. Жінка, яка сиділа ззаду, отримала травми, несумісні з життям. Ще одна померла дорогою до лікарні. Водій буса з поламаною рукою потрапив до лікарні.

У “мерседесі”, що врізався в бус, було двоє дітей, одна з них – на передньому сидінні. Водія легковика забрали на освідчення. Гальмівний шлях, зі слів очевидців, становив близько 100 метрів. Обидва автомобілі отримали значні механічні ушкодження.



Як розповів родич однієї з травмованих пасажирок, бус їхав із Луцька у село Гаразджа. Усі семеро пасажирів поверталися з похорону. Бус спинився у селі Струмівка, щоб висадити одного з пасажирів. Під час зупинки в бус на швидкості врізався легковик.

Як розповіла лікарка приймального відділення Луцької міської лікарні Юлія Ярмолюк, до медзакладу доставили 4 травмованих, одного госпіталізували до реанімації. Решта травмованих у відділенні травматології та нейрохірургії.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com