Смертельний вірус: у порту Італії заблокували круїзний лайнер з тисячами пасажирів на борту

30.01.2020, 16:50
61442

Лайнер з 6 тисячами людей на борту затримано біля берегів Італії через підозри, що одна з його пасажирок заражена китайським коронавірусом нового типу. Про це повідомляє Daily Mail.

Читайте також: Випадки зараження коронавірусом зафіксували ще у двох країнах світу

“Італійський круїзний лайнер з 6000 чоловік на борту затриманий біля узбережжя після того, як китаянка на його борту захворіла, як підозрюють, на новий тип коронавірусу”, − йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що в 54−річної жінки з китайського регіону Макао спостерігалася висока лихоманка, ускладнене дихання. Вона та її чоловік, у якого не було виявлено симптомів зараження, були негайно ізольовані і перевірені на наявність вірусу.

До хворих прибутку італійські медики, вони проведуть необхідні для виявлення нового коронавірусу тести. Ніхто з пасажирів поки що не може зійти на берег.

Читайте також: Вчені назвали нові симптоми і способи зараження коронавірусом

“Ситуація знаходиться під контролем всіх органів, включаючи муніципалітет. Органи охорони здоров’я і морська влада негайно активізувалися. Всі передбачені протоколи виконуються, і ми будемо постійно вести контроль”, − заявив мер міста Сівітавеккіа Ернесто Тедескі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com