Сьогодні час діяти, надавати Україні допомогу, – Кличко на саміті НАТО

30.06.2022, 12:21
123023

У разі перемоги путіна, наслідки будуть руйнівними для демократичного світу, тому потрібна максимальна підтримка України зброєю. Про це Віталій Кличко заявив на саміті НАТО під час панельної дискусії «Погляд з Києва».

Читайте також: Росія бреше, щоб дискредитувати Україну перед її партнерами, – Кличко на зустрічі з мером Мадрида

«Якщо ми дозволимо путіну перемогти в Україні, результати будуть жахливими не тільки для нашої країни. Вони будуть також руйнівними і для НАТО та демократичного світу. Це потрібно розуміти. Я хотів би ще раз підкреслити, що сьогодні – час діяти. Надавати Україні допомогу. Найголовніше – високоякісною ефективною зброєю. Але також важлива допомога економічна, з кібербезпеки та інформаційна», – сказав Віталій Кличко під час дискусії на саміті НАТО в Мадриді.

Він зазначив, що пакет допомоги, який НАТО ухвалила для України, – важлива підтримка для нашої держави і сигнал про подальшу співпрацю та перспективу розвитку відносин з Альянсом.

Кличко підкреслив, що визначення росії найбільшою загрозою безпеці, миру та стабільності в євроатлантичному регіоні в новій стратегічній концепції Альянсу є об‘єктивним.

Також відбулися зустрічі братів Кличків з Президентом Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн, Президентом Польщі Анджеєм Дудою, прем‘єр-міністром Канади Джастіном Трюдо та канцлером Австрії Карлом Нехаммером.

Нагадаємо, з 28 по 30 червня у Мадриді відбувається саміт НАТО.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com