“Солідний штраф би не завадив”, – Аваков про поведінку Ляшка на дільниці

2.04.2019, 09:32
19083

Глава МВС України Арсен Аваков заявив, що лідера “Радикальної партії” Олега Ляшка треба оштрафувати за публічну демонстрацію бюлетеня після голосування на виборчій дільниці.

Читайте також: У ПАРЄ оцінили вибори в Україні

Арсен Аваков ефірі програми “Свобода слова” повідомив, що кандидату у президенти Олегу Ляшку потрібно призначити штраф за порушення виборчого права в день виборів, передає “Укрінформ”.

“Питання, наскільки буде принциповим орган розслідувань і суд, щоб дійти до кінця. На мій погляд, це важливо зробити. Звичайно, що за те, що Олег Ляшко демонстрував свій бюлетень, на цьому етапі садити в тюрму нікого не потрібно, але солідний штраф їм би не завадив, це була б хороша превенція”, – підкреслив Аваков.

Голова правління мережі ОПОРА Ольга Айвазовська також вважає, що Ляшка та одного з губернаторів є сенс оштрафувати за те, що вони показали свої заповнені бюлетені. Вона повідомила, що у більшості випадків українці фотографували або якось інакше показували свої бюлетені, порушуючи таємницю голосування, не тому що мав місце підкуп голосів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com