Sony жорстко познущалася над російськими геймерами

11.07.2018, 22:29
3371

Минулого тижня обліковий запис PlayStation в Twitter почав дражнити гравців написом “для тих, хто грає”. Пізніше в російському сегменті PlayStation Store виявили кілька ігор для PS3 з маркуванням PlayStation Now. Російські геймери припустили, що Sony нарешті зробить запуск сервісу в Росії, пише znaj.ua.

Але все виявилося інакше – Sony почала новий конкурс серед дизайнерів на найкращий набір стікерів — їх треба надіслати в особисті повідомлення групи “PlayStation Росія” у “ВКонтакте”.

За умовами конкурсу, переможець отримає PS4 Slim, а що зайняли друге і третє місця — гарнітури Plantronics RIG 4VR і Plantronics RIG 100HS відповідно.

Аудиторія, зі зрозумілих причин, не оцінила такий жест.

Нагадаємо, що Apple припинить виробництво iPhone SE X і iPhone в цьому році, так як інтерес користувачів зміщується в бік “iPhone 9, iPhone 11 і iPhone 11 Plus”, які представлять вже в цьому році. Аналітики прогнозують високий рівень незадоволеного попиту” на нові iPhone в цьому році через відсутність активності оновлення за останні кілька років”. З-за цього експерти впевнені, що Apple буде виробляти 91 мільйон одиниць нових 2018 iPhone за останні два квартали цього року.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com