Спалахи над небом у Києві: в українському Космічному агентстві назвали свою версію

20.04.2023, 12:00
139302

Над Києвом увечері 19 квітня помітили спалах та яскраве зарево. Воно могло бути пов’язаним із вибухом невідомого “космічного тіла”. Втім, інформація про інцидент уточнюється.

Читайте також: Якому знаку Зодіаку пощастить 20 квітня

Про це повідомив Головний центр спеціального контролю Державного комічного агентства України.

Зазначається, що 19 квітня о 21:50 інфразвуковими засобами ГЦСК на території України зареєстрована високоенергетична акустична подія. Розрахункове місце епіцентру вибуху – в Київській області.

“Подія ймовірно пов’язана із входом космічного тіла в щільні шари атмосфери, інформація уточнюється”, – йдеться у повідомленні.

“НЛО” над Києвом

У столиці перед оголошенням повітряної тривоги, яка розпочалася о 22:07, місцеві жителі у Мережі повідомляли про яскравий спалах у небі та звуки вибухів.

В ОВА заявили, що у небі над Київщиною виявили повітряну ціль, а сили ППО напоготові. Про нібито роботу української ППО повідомив і голова Офісу президента Андрій Єрмак: “Не переймайтесь щодо НЛО. Це наша ППО”.

Згодом у КМВА зауважили, що яскравий спалах та зарево, – були результатом падіння на Землю космічного супутника NASA. Втім, там відхрестилися від падіння супутника над Києвом, адже він все ще перебуває на орбіті.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com