Справа Шеремета: у Києві проходить судове засідання щодо резонансного вбивства (фото, відео)

13.07.2020, 12:33
78195

Сьогодні, 13 липня, у Києві продовжуються судові засідання у справі підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета – Юлії Кузименко та Андрія Антоненка.

Читайте також: Двічі судимий: в соцмережах з’явилася інформація про винуватця ДТП під Києвом в якій загинули четверо членів однієї сім’ї (фото, відео)

Зокрема, Печерський райсуд столиці розглядає питання щодо зміни запобіжного заходу лікарці і волонтерці Юлії Кузьменко, пише OBOZREVATEL.

“Прокурори подали клопотання щодо долучення двох томів до матеріалів справи по ризиках, які попередньо не надавалися для ознайомлення стороні захисту”,– йдеться у повідомленні.

Водночас Київський апеляційний суд продовжив розгляд апеляційної скарги на обрання запобіжного заходу й іншому підозрюваному у справі Андрію Антоненку (“Ріффмастеру”).

Відомо, що журналістів до зали суду не пустили, натомість дозволили залишити камеру. На засіданні присутні прокурори, сам Антоненко з адвокатами.

Тоді як під будівлею суду присутня група підтримки підозрюваного, серед них його мама, дружина та брат.

Зауважимо, що на початку засідання головуючий суддя повідомив, що суд раніше надіслав запит до Печерського райсуду з проханням з’ясувати питання щодо кількості томів кримінального провадження, і минулої п’ятниці в апеляційний суд з суду першої інстанції було надіслано ще один том.

Нагадаємо, журналіст Павло Шеремет був убитий 20 липня 2016 року в центрі Києва. Машину, в якій він перебував, підірвали за допомогою вибухового пристрою з дистанційним керуванням.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com