США, G7 та ЄС запроваджують нові санкції проти дочок путіна та забороняють інвестиції в росію

6.04.2022, 21:20
116863

Сполучені Штати разом із G7 та ЄС запроваджують нові санкції проти дочок президента рф путіна, найбільших банків рф Альфа банку та Сбєрбанку, а також забороняють всі нові інвестиції в росію

Про це йдеться у повідомленні на сайті Білого Дому.

Сбєрбанк є найбільшою фінансовою установою Росії, що знаходиться у власності уряду, а Альфа-Банк – найбільший приватним банком. Санкції заморозять будь-які їхні активи, які стосуються фінансової системи США, і заборонить громадянам США вести з ними бізнес.

Читайте також: В одному з перших окупованих селищ на Київщині розповіли про звірства росіян і способи виживання

Крім того, Штати запровадять повну заборону нових інвестицій в рф. З цією метою президент США Джо Байден підпише новий указ, який включає заборону на нові інвестиції в росію громадянами США незалежно від їхнього місцезнаходження.

“Цей крок базується на ухваленому понад 600 транснаціональними компаніями рішенні про вихід з росії. Вихід приватного сектору включає виробників, енергетичні компанії, великі роздрібні торговці, фінансові установи, а також інших постачальників послуг, таких як юридичні та консалтингові фірми”, – йдеться у заяві Білого Дому.

Третім кроком нових санкцій від США стали обмеження проти великих російських державних підприємств критичної сфери. Це заборонить громадянам США здійснювати операції з цими організаціями та заморозить будь-які їхні активи в юрисдикції Штатів. Детальний перелік Мінфін оприлюднить на наступний день у четвер.

І останньою частиною пакету є повне блокування активів повнолітніх дітей путіна, дружини та дочки міністра закордонних справ Лаврова, а також членів ради безпеки росії, включно з експрезидентом і прем’єр-міністром росії дмітрієм медведєвим та прем’єр-міністром міхаілом мішустіним

Санкції відключають їх від фінансової системи США та заморожують всі активи, які вони мають у Сполучених Штатах.

____________________

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com