Стало відомо, чому Вакарчук склав депутатський мандат

11.06.2020, 15:32
75157

Однією із ймовірних причин складання мандату Святославом Вакарчуком були розбіжності його позиції та позиції більшості представників партії “Голос” у питанні про відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Через це та ще ряд причин нардеп вирішив піти з Верховної Ради України.

Читайте також: Рюкзак з програмою “для чайників”: нардеп від фракції Вакарчука “Голос” приніс Шмигалю оригінальний подарунок

Про це повідомляє видання “Лівий берег” з посиланням на власні джерела.

Так, за інформацією, Вакарчук відмовився підписувати подання про звільнення Авакова з посади. Депутати партії “Голос” назвали це “робочими дискусіями”. У цей час сам Вакарчук у перебував у Львові, з матір’ю.

Водночас у партії розповіли, що після того, як головою “Голосу” переобрали Кіру Рудик, Вакарчук практично повністю відсторонився від участі в партійному житті. На початку він наголошував на тому, що є звичайним членом команди. Проте, як виявилося, така позиція має і негативні наслідки.

Також Вакарчук не зійшовся з однопартійцями у позиції щодо місцевих виборів, які наближуються. Так, на думку більшості представників партії, їм необхідне більш жорстке позиціювання, а Вакарчук із цим не погоджується.

“За ці три місяці, як ви самі бачите, дуже багато змінилось. Ви бачите, як змінився стиль нашої партії, як змінилися командні підходи. І основне завдання, яке я тоді ставив перед Кірою і командою – зробити так, що партія перестала асоціюватися з її лідером, тобто зі мною, вони успішно виконали”, – сказав Святослав Вакарчук під час пресконференції.

Раніше повідомлялося, що засновник партії “Голос” Святослав Вакарчук заявив, що складає мандат депутата та залишає Верховну Раду. 

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com