Стало відомо, хто представить Україну на дитячому Євробаченні (відео)

19.08.2019, 20:32
37983

Переможницею національного відбору на дитячому Євробаченні 2019 стала 13-річна киянка Софія Іванько з піснею “Коли здається”.

Читайте також: Організатори “Євробачення” перерахували голоси конкурсантів

Дівчина представлятиме Україну на міжнародному конкурсі, що відбудеться 24 листопада 2019 року в місті Глівіце (Польща), передає UA:Суспільне.

Понад три години представники оргкомітету прослуховували пісні кожного з 10 фіналістів нацвідбору, щоб обрати дитину, яка представлятиме Україну на міжнародній арені.

“Ми визначили, що Софія Іванько є найкращою представницею України на дитячому Євробаченні в цьому році. Чому? Тому що вона дуже відрізняється від інших учасників, вона дуже своєрідна, в неї є свій окремий дуже експресивно-емоційний характер, вона загадкова, в ній є щось, чого немає в інших людях і в інших учасниках”, – поділилася член журі, співачка Alyosha.

У 2019 році Софія Іванько брала участь у вокальному талант-шоу “Голос. Діти” на телеканалі “1+1”, де потрапила до команди Джамали.

Читайте також: Вєрка Сердючка показала голі сідниці на сцені “Євробачення-2019” (відео)

Фінал цьогорічного дитячого Євробачення 2019 пройде 24 листопада у Глівіце (Польща), у ньому візьмуть участь 19 країн. Польща вперше в історії стане країною-господаркою пісенного конкурсу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com