Стало відомо, хто відповідальний за організацію скандального концерту Полякової у розпал пандемії

5.10.2020, 22:20
85899

Концерт, з яким у Харкові до Дня вчителя виступила співачка Оля Полякова, спричинив потужний скандал. За приблизними підрахунками копів, у сквері Сарафова зібралось близько двох тисяч глядачів. Вони стояли без масок, не дотримуючись соціальної дистанції – майже упритул один до одного. Про це пише ТСН.

Читайте також: Концерт Полякової у Харкові: поліція відкрила кримінальне провадження через порушення карантину (фото)

Таке масштабне святкування – неприпустиме у пік пандемії, кажуть у поліції. Мовляв, зверталися до місцевих чиновників, але ті концерт не відмінили. А на самому гулянні на зауваження поліцейських ніхто не реагував.

“Ми проводили бесіди та превентивні заходи. Це ж не масові безлади, щоб розганяти натовп”, – каже керівник Новобаварського відділу поліції Юрій Жук.

Концерт був пісенним подарунком чиновників вчителям до їхнього професійного свята. Під постом чиновників десятки коментарів.

“Я була на концерті, людей мільйон. Всі у захваті. Всі, хто не вірить, Полякова співала наживо”, – пише одна користувачка соцмережі.

“Якщо вірус й існує, то від нього не сховаєшся. Він все одно вас знайде. З дому не будете виходити, він до вас у кватирку залетить”, – йдеться в ще одному коментарі.

Харків перебуває у “помаранчевій” карантинній зоні, яка забороняє масові заходи. Лікарні – переповнені, а хворий на ковід мер Геннадій Кернес лікується у Німеччині. Сама ж Харківщина останні тижні б’є суцільні антирекорди. Тільки за сьогодні виявили майже чотири з половиною сотні інфікованих.

Поліція  відкрила кримінальне провадження. Санкція статті передбачає штраф від 17 до 51 тисячі гривень або 6 місяців арешту або 3 роки обмеження свободи.

Читайте також: Полякова, Потап та Кароль: Зеленський знизить податок для зірок українського шоу-бізнесу

Організаторів концерту ще шукають. Журналісти пішли за поясненнями до адміністрації району, але далі порогу кореспондентку не пустили.

За кілька хвилин вийшла керівниця адміністрації Новобаварського району Тетяна Цибульник, яка зізналася, що й сама була на концерті Полякової.

“Те, що я бачила, скільки там роздавали масок, але чому люди їх не вдягали, я ж… Там було достатньо місця, але всі ж намагалися поближче до сцени підійти”, – сказала вона і запевнила, що концерт організовували не вони, а підприємець. “У межах наших повноважень організували МНС, поліцію і “швидку”. Так, я була (на концерті Полякової – ред.). І мені подобається Полякова.

Вже дома на скандал відреагувала і сама Оля Полякова. Галас, який здійнявся довкола виступу, назвала передвиборчими чварами.

“Все це можна обговорювати лише тоді, коли закриють метро, яке щодня відвідує стільки людей, що мені стільки і за рік не зібрати. Тому, дорогі мої, бережіть себе, не цілуйтеся, носіть маски і не читайте новини, особливо перед виборами”, – сказала співачка.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com