Стало відомо, хто вкладає гроші у партію Смешка

3.06.2019, 14:51
27585

Політичну силу Ігоря Смешка ″Сила і честь″ фінансують впливові спонсори. Цікава інформація з’явилася в Telegram-каналі ″Shadow Anonymous″, який відстежує діяльність олігархів.

Читайте також: Смешко відмовився підтримувати Порошенка у другому турі та іде в Раду з власною партією

Згідно з оприлюдненими даними, партію фінансує власник ″Індустріальної групи″ Віталій Гайдук, екс-глава митниці Ігор Калетник та бізнес-партнер Смешка Володимир Сацюк.

Найбільшу роль у фінансуванні відіграють саме Гайдук і Калетник.

Наразі у партії ″Сила і честь″ обговорюють принципи формування списку та висування кандидатів в одномандатних округах. Пропозиції йти від партії по мажоритарці надходять колишнім депутатам кучмівського блоку  ″За ЄдУ″, а також відставним військовим із числа місцевих бізнесменів.

Також звертається увага на досить показовий нюанс. Зарубіжні експерти публічно висловлюють своє здивування високим рейтингом Смешка.

Однак розслідувачі Shadow Anonymous впевнені, що використовується класична операція спецслужб США ″щодо проведення в рейтингоносці свого агента впливу за гроші втікачів, які перебувають у РФ під контролем спецслужб″.

У заяві також вказано, що додатково Калетник думає про те, щоб просунути свого батька, ректора Вінницького аграрного університету на губернаторський пост в області.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com