Стало відомо, що таке емоційна зрада і чому вона небезпечніша за фізичну

15.10.2021, 23:03
103008

Психологи і сексологи говорять частіше про фізичну зраду. Але небезпечнішою за фізичну зраду може бути емоційна, коли між чоловіком і жінкою інтиму може і не бути.

Читайте також: Екс-фаворитка “Холостяка” Заливако Юля “Зайка” в міні-бікіні вразила засмагою: “Шоколадка”

Якщо пристрасть може трапитися з ким завгодно, то емоційна зрада вибудовується не за один день і не після одного келиха шампанського.

Емоційну зраду часто плутають з дружбою і спілкуванням. Але це далеко не дружба. Уявіть, що на роботу прийшов новий колега. Ви з ним здружилися, разом ходите на обід, багато розмовляєте, жартуєте. Ви ідеально підходите один одному, але у одного з вас або у обох є відносини. Або інший варіант. Ваш чоловік тісно спілкується з подругою дитинства або колегою, вони часто телефонують і переписуються.

Сучасні дослідження психологів свідчать, що майже 80% фізичних зрад починалися з дружби. Це була не пристрасть на одну ніч, а повноцінні відносини на стороні.

Для того, щоб зрозуміти, що це емоційна зрада, треба чесно відповісти собі на кілька питань:

Якщо трапиться радісна або сумна подія, з ким ви розділите новину?

Чи обговорюєте ви з другом свої сімейні відносини?

Чи розповідаєте ви другій половинці про вашое спілкування з іншими?

Приховуєте ви листування і телефонні дзвінки?

Чи буває у вас сексуальне збудження відносно іншого?

Якщо більшість відповідей “так” – це не просто дружба.

Крім того, що ризики фізичної зради зростають, вона вказує на те, що ваші стосунки “тріщать по швах”. Більш того, якщо у когось з вас є такий “друг” або “подруга”, партнер завжди виглядає в невигідному світлі. Як мінімум тому що, подругу він бачить красивою, а вас в простій футболці зі сковорідкою в руках. Як і ваш чоловік розкидає шкарпетки по квартирі, поки “друг” розповідає красиві історії під час перерви на обід.

Чесно відповісти собі, що вам подобається в спілкуванні з “другом”? Це буде маркером того, чого немає в нинішніх відносинах. І якщо є бажання поліпшити відносини з другою половинкою, то доведеться над ними попрацювати, пише nashamama.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com