Стало відомо, як отримати компенсацію за «бебі-бокс»

19.12.2021, 14:10
107567

У єМалятко вже доступна нова послуга — оформлення грошової компенсації за «пакунок малюка»

На Урядовому порталі повідомили, що у разі подання заяви у грудні поточного року, розмір компенсації становить 6 300 грн.

Зазначається, що оформити компенсацію можуть лише ті батьки, які не отримали «пакунок малюка» у пологовому будинку або управлінні соцзахисту населення за місцем проживання.

Для того, аби отримати гроші, потрібно заповнити заявку онлайн особисто одному із батьків. Крім того, необхідно відкрити спеціальний рахунок «Пакунок малюка» у будь-якому відділенні ПриватБанку. Кошти будуть зараховані тільки на цей рахунок.

Згідно з інформацією, отримані кошти можна використати на придбання дитячих товарів офлайн або в інтернет-магазинах, список яких розміщений на сайті Міністерства соціальної політики.

Нагадаємо, у зв’язку із підвищенням прожиткового мінімуму з 1 грудня поточного року, у 2022 році заплановано збільшення певних видів допомоги майбутнім матерям, сім’ям з дітьми, а також одиноким матерям.

Також у Мінсоцполітики розповіли, яку допомогу планують надати безробітним українцям для відкриття свого бізнесу і що для цього потрібно.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com