Стали відомі нові подробиці жорстокого вбивства 11-річної дівчинки

20.06.2019, 13:50
29944

На місцевому ринку Іванівки Одеської області, де працюють рідні загиблої Дарини Лук’яненко і сім’я підозрюваного, говорять лише про страшне вбивство.

Читайте також: На Одещині місцеві хочуть вчинити самосуд вбивці 11-річної дівчинки, поліція посилила охорону райвідділку

На контейнері родини підозрюваного люди написом висловили своє ставлення. Обурюються, що молодик навіть брав участь у пошуках, хоча знав, що на власному подвір’ї нежива Даринка, йдеться в сюжеті ТСН.

“Найбільш страшне і цинічне у цьому вбивстві, що почались пошуки, люди скільки шукали, і він сам прийшов з пляшкою води, саме вбивця, і пропонував воду, і говорив “давайте там пошукаємо, давайте там”. Це шок”, – каже місцевий підприємець Леонід Дучко.

В Іванівці у трагедії також звинувачують батьків 22-річного Максима. Кажуть, того батько виховував дуже жорстко, і він в дитинстві тікав з дому. Згодом мати ж усім казала, що молодший син на роботі в Одесі, а він два роки майже не виходив з хати.  Люди не вірять, що батьки не знали про скоєне сином. “Як це не знали, ну як це не знали. Запах якийсь – шість днів дитина там була, і вони не знали… Це нелюди”, – каже продавчиня місцевого ринку.

Сусіди називають хлопця відлюдкуватим. Той рідко з’являвся на вулиці. Але  востаннє дитину бачили саме на лавці біля їхнього двору. Сусіди тут чули й крики дівчинки. Підозрюваного вночі відправили до Одеси, сьогодні там обиратимуть запобіжний захід. Тіло дівчинки забрали на експертизу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com