Столичний суд анулював реєстраційні свідоцтва 5 партій

22.12.2020, 12:36
91897

Окружний адміністративний суд міста Києва,  розглянувши в порядку спрощеного провадження, ухвалив – анулювати реєстраційне свідоцтво Української партії честі, боротьби з корупцією та організованою злочинністю, датоване 2005 роком.

Про це повідомляє Судово-юридична газета, посилаючись на пресцентр ОАСК.

Читати також: Які політичні партії отримали найбільше мандатів у місцевих радах.

Зокрема, дослідивши надані позивачем – Міністерством юстиції України – докази, які не спростовано відповідачем, судом встановлено, що Українською партією честі, боротьби з корупцією та організованою злочинністю протягом останніх 10 років не висувалися кандидати на участь у виборах народних депутатів України та на виборах Президента України, що, в свою чергу, є підставою, відповідно до вимог Закону «Про політичні партії в Україні», для анулювання реєстраційного свідоцтва партії.

Як відомо, у лютому 2020 року до Окружного адміністративного суду міста Києва надійшли позови від Міністерства юстиції України щодо анулювання реєстраційних свідоцтв 48 партій. Наразі судом ухвалені рішення щодо анулювання реєстраційних свідоцтв політичних партій «Третя Українська Республіка», «Трудова Україна», «Всеукраїнський патріотичний союз»,  «Нова сила» та Української партії честі, боротьби з корупцією та організованою злочинністю.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com