Стилісти назвали трендові кольори колготок цієї весни

11.02.2024, 21:03
154042

Найчастіше дівчата мало уваги приділяють вибору колготок. Є певні правила, що під біле взуття потрібно одягати бежеві колготки, а під чорні речі – чорні. Однак будь-який образ можна зробити більш цікавим, якщо трохи поекспериментувати з кольором колготок.

Читайте також: Як виглядати трендово у штанях взимку: 5 порад від стиліста

Отже, стилісти розповіли, які кольори будуть в тренді в 2024 році.

Червоні колготки

Червоні колготки – писк моди. У них вже з’являлися на публіці багато селебріті. Вони круто поєднуються з чорним, білим, синім одягом. При цьому важливо враховувати, що колготки такого кольору вимагають ідеальних параметрів. Тому якщо у вас стрункі ніжки, сміливо можете стилізувати свій образ з їхньою допомогою. До слова, і будь-які інші кольорові колготок також в тренді.

Скріншот Instagram

Колготки в клітку

Ці колготки з’явилися в багатьох дизайнерських колекціях. Якщо ви любите більш “приземлені” кольори, то починайте зі звичних для вас відтінків, можливо, пастельних. А якщо ви хочете стати фатальною жінкою, то вибирайте більш сміливі кольори.

Скріншот Instagram

Колготки з логотипами

Цей варіант колготок вже кілька сезонів поспіль на піку популярності. Дійсно, вони мють дуже стильний і дорогий вигляд. Тому якщо ви хочете створити лакшері-образ, то сміливо одягайте такі колготки.

Скріншот Instagram

Колготки в горошок

Багатьом здається, що горошок – це елемент дитячого гардеробу, але насправді це не так. З такими колготками можна створити масу стильних образів, від яких неможливо буде відірвати очей.

Скріншот Instagram

Білі колготки

Якщо ви любите “шкільний стиль” – сукні з комірами, лофери, шорти з високою посадкою та інше, то зверніть увагу на білі колготки. Повірте, ви будете чарівною!

Скріншот Instagram

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com